chat υποστήριξη
αλλαγή layout
κατοχύρωση domain name

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Joomla 1.5 Upgrade


Έχετε παλιό joomla? Δεν χρειάζεστε νέα ιστοσελίδα!
Αναλαμβάνουμε την αναβάθμισή του παλιού joomla σας στην έκδοση 3.x χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις!
Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ!


Μεταφέρετε την ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας στους servers μας και πληρώστε μας την ημερομηνία που θα ανανεώνατε την φιλοξενία σας στην προηγούμενη εταιρία!

Μην Ξεχνάτε...

  • Κάθε ιστοσελίδα που αναλαμβάνουμε, ακολουθεί τα W3 standards και είναι βελτιστοποιημένη ως προς τις μηχανές αναζήτησης, χωρίς extra κόστος!

  • "E-shop με 200 ευρώ!"
    "Δυναμικό site με 100 ευρώ!"
    Βλέποντας τέτοιου είδους διαφημίσεις, πριν αποφασίσετε, αξίζει να αναρωτηθείτε για το τι ποιότητας ιστοσελίδα θα παραλάβετε.

  • Ζητήστε προσφορά και δείτε και μόνοι σας αληθινά οικονομικές προτάσεις. Ο επαγγελματισμός και οι σωστές δουλειές πρέπει να γίνονται οικονομικά!

Newsletter



Εγγραφήκατε με επιτυχία στο newsletter. Ευχαριστούμε

Τελευταίες δημοσιεύσεις


HyperWorks blog!


22 χρόνια από τον πρώτο πυρήνα του linux

Linus Torvalds 22 χρόνια πριν ο τότε φοιτητής Linus Torvalds στέλνει ένα email στο οποίο ανακοινώνει στους απανταχού χρήστες του minix (ενός unix-based λειτουργικού για εκπαιδευτικούς σκοπούς) "φτιάχνω ένα (ελεύθερο) λειτουργικό σύστημα (απλά για χόμπυ δε θα είναι μεγάλο και επαγγελματικό) για υπολογιστές 386/486" προσκαλώντας κι άλλους να το δούν και να πούνε την άποψή τους. Από τότε έχει περάσει πολλά κύματα αλλά ο "καρκίνος" κατά τον CEO της Microsoft Steve Ballmer έχει διαδωθεί και επικρατήσει σε κεντρικούς υπολογιστές (servers), σε tablets/smartphones με το android, σε βιομηχανικές μονάδες, routers κ.ο.κ

Για την ιστορία λοιπόν, το linux είναι ο πυρήνας του λειτουργικού συστήματος το οποίο συμπληρώνεται από ένα πλήρες set εφαρμογών του λεγόμενου gnu, εξ'ου και μπορεί να δείτε το gnu/linux ως ονομασία του λειτουργικού συστήματος με πυρήνα το linux. Και το linux και οι gnu εφαρμογές είναι ελεύθερο λογισμικό που σημαίνει πως ο καθένας μπορεί να δει τον κώδικα, να τον κατεβάσει, να τον αλλάξει και να τον χρησιμοποιησει όπως νομίζει, με την προϋπόθεση πως θα τον κρατήσει ελεύθερο.

Μια τέτοια φιλοσοφία ήταν φυσικό να μην αρέσει σε πολυεθνικές όπως η Microsoft και η Apple (το mac os εδώ που τα λέμε έχει δανειστεί κώδικα από το BSD UNIX) όπου με μονοπολιακές τακτικές, πατέντες, κλειστό κώδικα χωρίς documentation προσπαθούν να σφιχτοδέσουν τους πελάτες τους είτε αυτοί είναι οι τελικοί χρήστες, είτε κράτη, βιομηχανίες κλπ. Δυστυχώς για αυτές ο "καρκίνος" του gnu/linux και του ανοιχτού κώδικα είναι εδώ και συνεχίζει να μας χαρίζει υψηλής ποιότητας software και ακόμη υψηλότερης ποιότητας προοπτικές.


Δημοσιεύθηκε: 07/9/2013 - 12:10
Share on Facebook

Τελευταία νέα και Ανακοινώσεις


29/10/2016 :: PHP 7

upgrade hyperworks
Για όσους το επιθυμούν πλέον στους servers μας υποστηρίζουμε PHP 7 για αυξημένες επιδόσεις

30/09/2016 :: Free SSL για την ιστοσελίδα σας

upgrade hyperworks
Διαθέτουμε δωρεάν SSL για την ιστοσελίδα σας μέσω του Let's Encrypt.

15/12/2015 :: Νέα ιστοσελίδα : ΗΛΕΣΙΟΝ ΑΜΚΕ

βιολογικος ακρατος οινος φυσικο κρασι χωρις θειωδη αρχαιοελληνικος κεκραμενος
βιολογικος ακρατος οινος, φυσικο κρασι χωρις θειωδη ,αρχαιοελληνικος κεκραμενος

2/11/2015 :: nexTab δωρεάν Firefox add-on

firefox addon development
Ανοίξτε νέο tab στον firefox πατώντας Control-t δίπλα από το τρέχον και όχι στο τέλος. Περισσότερα στο development


29/10/2015 :: Joomla security upgrade

joomla security hosting
Ανακοινώνουμε πως στα πλαίσια της ασφαλούς φιλοξενίας που προσφέρουμε, όλα τα joomla sites που φιλοξενούμε έχουν αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση (3.4.5) μετά την ανακάλυψη ενός critical security vulnerability με το οποίο κάποιος θα μπορούσε να πάρει πλήρη δικαιώματα διαχειριστή μέσω της βάσης δεδομένων.

10/06/2014 :: Δωρεάν joomla modules

joomla development
Κατεβάστε δωρεάν 3 νέα modules για joomla:
» GDat :: χρηματιστήριο και δείκτες
» Indrates :: Διεθνή χρηματιστήρια
» ΟΠΑΠ :: κληρώσεις ΟΠΑΠ

30/05/2014 :: Αναβάθμιση υπηρεσιών

upgrade hyperworks
Με γνώμωνα την σωστή εξυπηρέτησή σας και ασφάλεια των υπηρεσιών που προσφέρουμε, ειδοποιούμε πως την Κυριακή 1 Μάη, νωρίς το πρωι, θα γίνει αναβάθμιση στους Server μας.

17/05/2014 :: HyperWorks goes mobile!

responsive hyperworks
Όλο και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν πλέον smartphones/tablets και η HyperWorks φρόντισε ώστε το website της να είναι άρτιο στις κατάλληλες αναλύσεις!

29/04/2014 :: Νέα υπηρεσία : microchip reballing & rework

reballing
Μάθετε τι είναι το reballing και γιατί θα σας γλιτώσει από την αγορά ενός νέου laptop!


Περισσότερα νέα