chat υποστήριξη
αλλαγή layout
κατασκευή ιστοσελίδας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Joomla 1.5 /2.5 Upgrade


Έχετε παλιό joomla? Δεν χρειάζεστε νέα ιστοσελίδα!
Αναλαμβάνουμε την αναβάθμισή του παλιού joomla σας στην έκδοση 3.x χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις!
Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ VPS!


VPS 2cores 4GB ram


Ψάχνετε VPS σε λογική τιμή?
Έχουμε τι λύση για εσάς: VPS με 2 cpu cores / 4GB ram / 50GB space 20eu το μήνα!
Δείτε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ!


Μεταφέρετε την ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας στους servers μας και πληρώστε μας την ημερομηνία που θα ανανεώνατε την φιλοξενία σας στην προηγούμενη εταιρία!

Μην Ξεχνάτε...

  • Κάθε ιστοσελίδα που αναλαμβάνουμε, ακολουθεί τα W3 standards και είναι βελτιστοποιημένη ως προς τις μηχανές αναζήτησης, χωρίς extra κόστος!

  • "E-shop με 200 ευρώ!"
    "Δυναμικό site με 100 ευρώ!"
    Βλέποντας τέτοιου είδους διαφημίσεις, πριν αποφασίσετε, αξίζει να αναρωτηθείτε για το τι ποιότητας ιστοσελίδα θα παραλάβετε.

  • Ζητήστε προσφορά και δείτε και μόνοι σας αληθινά οικονομικές προτάσεις. Ο επαγγελματισμός και οι σωστές δουλειές πρέπει να γίνονται οικονομικά!

NewsletterΕγγραφήκατε με επιτυχία στο newsletter. Ευχαριστούμε

Τελευταίες δημοσιεύσεις


Reballing ή αλλιώς γιατί δεν χρειάζεται να αλλάξετε laptop!

reballingΜερικές από τις πιο συνηθισμένες βλάβες σε laptops είναι αυτές που έχουν να κάνουν με την κάρτα γραφικών ή συγκεκριμένα microchips τα οποία λόγω της συμπαγούς κατασκευής των laptop δεν ψύχονται αποτελεσματικά. Μερικά συνήθη συμπτώματα είναι η μαύρη οθόνη, αδυναμία σωστής εκκίνησης, πάγωμα της οθόνης, λάθος χρώματα ή γραμμές και ακαθόριστα σύμβολα και artifacts.

Ορισμένες φορές είναι δυνατό να αντικατασταθεί πχ η κάρτα γραφικών αλλά αυτό μπορεί να είναι ασύμφορο οικονομικά. Φυσικά πολλά laptop έχουν ενσωματωμένη την κάρτα πάνω στη μητρική πλακέτα και εκεί η λύση που συνήθως προτείνεται είναι αλλαγή της μητρικής με κάποιο αρκετά μεγάλο κόστος, από 100 μέχρι και ..εκατοντάδες ευρώ...Το ίδιο ισχύει και για άλλα chips τα οποία δεν αφαιρούνται ώστε να αντικατασταθούν, τουλάχιστον όχι χωρίς εξιδεικευμένα εργαλεία και τεχνικές.

Πως όμως συμβαίνουν αυτές οι βλάβες; Χωρίς να μπούμε σε πολλές τεχνικές λεπτομέρειες, λόγω της υπερθέρμανσης που παθαίνουν chip όπως της κάρτας γραφικών, οι κολλήσεις που βρίσκονται από κάτω του και χάρη στις οποίες κάνει επαφή με το υπόλοιπο κύκλωμα, αρχίζουν να φεύγουν από τη θέση τους κατά μερικά δέκατα του χιλιοστού με την πάροδο του χρόνου. Κάποια στιγμή δεν κάνουν πλέον επαφή με αποτέλεσμα να μη γίνεται πλέον σωστή σύνδεση με το υπόλοιπο κύκλωμα και να έχουμε κάποιο από τα προαναφερθέντα συμπτώματα.

Εδώ αρχίζουν τα ..δύσκολα! Με τεχνικές όπως το reballing και το bga rework/reflow είναι δυνατόν ένα οποιοδήποτε σχεδόν microchip είτε να αποκολληθεί και να καθαριστεί ώστε να κολληθεί σωστά, είτε να αντικατασταθεί τελείως αν έχει υποστεί βλάβη από τη συνεχή υπερθέρμανση. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι δυνατή η επιδιώρθωση των κολλήσεων χωρίς αποκόλληση, αλλά με επαναθέρμανσή τους, με συγκεκριμένη μέθοδο.

Τέτοιες βλάβες εκτός από τα laptop παρουσιάζουν και κάρτες γραφικών σε desktops, το xbox, το playstation και γενικά σε οποιαδήποτε συσκευή υπάρχουν chip τα οποία υπερθερμένονται.

Αν λοιπόν έχετε κάποιο τέτοιο πρόβλημα, υπάρχει λύση! Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε άμεσα για τις επιλογές σας.