chat υποστήριξη
αλλαγή layout
κατοχύρωση domain name

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Joomla 1.5 Upgrade


Έχετε παλιό joomla? Δεν χρειάζεστε νέα ιστοσελίδα!
Αναλαμβάνουμε την αναβάθμισή του παλιού joomla σας στην έκδοση 3.x χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις!
Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ!


Μεταφέρετε την ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας στους servers μας και πληρώστε μας την ημερομηνία που θα ανανεώνατε την φιλοξενία σας στην προηγούμενη εταιρία!

Μην Ξεχνάτε...

  • Κάθε ιστοσελίδα που αναλαμβάνουμε, ακολουθεί τα W3 standards και είναι βελτιστοποιημένη ως προς τις μηχανές αναζήτησης, χωρίς extra κόστος!

  • "E-shop με 200 ευρώ!"
    "Δυναμικό site με 100 ευρώ!"
    Βλέποντας τέτοιου είδους διαφημίσεις, πριν αποφασίσετε, αξίζει να αναρωτηθείτε για το τι ποιότητας ιστοσελίδα θα παραλάβετε.

  • Ζητήστε προσφορά και δείτε και μόνοι σας αληθινά οικονομικές προτάσεις. Ο επαγγελματισμός και οι σωστές δουλειές πρέπει να γίνονται οικονομικά!

NewsletterΕγγραφήκατε με επιτυχία στο newsletter. Ευχαριστούμε

Τελευταίες δημοσιεύσεις


HyperWorks blog!


πέντε πέριεργες εώς ενοχλητικές linux διανομές που υπάρχουν

ubuntu satanic editionΤελικά υπάρχει μια διανομή linux για όλους! Απόδειξη? Το ubuntu satanic edition, μια διανομή αφιερωμένη στους λάτρεις του βελιάλ η οποία είναι στην ουσία ένα τροποποιημένο ubuntu 10.10 (η έκδoση που οι δημιουργοί του u.s.e θεωρούν ως την κορυφαία έκδοση του ubuntu). Για να το δοκιμάσετε θα πρέπει να κατεβάσετε το live cd (το οποίο ευφάνταστα ονομάζουν "undead cd"). Οι δημιουργοί του πάντως ισχυρίζονται πως το έχουν φτιάξει ως αστεία κριτική απέναντι σε διάφορες χριστιανικές διανομές linux που έχουν εμφανιστεί.

Hannah Montana linuxΠροσωπικά δεν έχουμε ιδέα ποιά είναι η Hannah Montana, αλλά απότι φαίνεται είναι τόσο γνωστή ώστε κάποιος έφτιαξε ολόκληρη διανομή linux για αυτήν! Σύμφωνα λοιπόν με τον δημιουργό της,το όλο project έχει ως στόχο να προσελκύσει νεαρές ηλικίες στον κόσμο του linux και του free software και βασίζεται στο Kubuntu. Θα το πετύχει άραγε;

Suicide Linux

Η εν λόγω περίεργη διανομή έχει το εξής μοναδικό χαρακτηριστικό: αν πατήσεις μία λάθος εντολή, το σύστημα αρχίζει να σβήνει τον σκληρό δίσκο. Ναι καλά το διαβάσατε, το να κάνεις ένα λάθος είναι καθαρή..αυτοκτονία για το σύστημά σας! Δεν ξέρουμε που μπορεί να χρησιμεύσει μια τέτοια διανομή, αλλά αξίζει μνείας στο εν λόγω άρθρο!

Aloonix DEΜε την διανομή αυτή, θα πάρεις αυτό που σου αξίζει! Άλλη μια περίεργη διανομή η οποία σε κάθε σου βήμα πετάει παράθυρα με αποκαρδιωτικά μηνύματα όπως "κανένας δεν γελά με τα αστεία σου", "δε θα σε αγαπήσει ποτέ, πάρτο είδηση" κ.ο.κ. Είναι βασισμένη στο debian linux και έχει το xfce περιβάλλον. Αν θέλετε μια δόση κατάθλιψης λοιπόν, υπάρχει το κατάλληλο linux για εσάς!

Red Star OSΗ διανομή (η μόνη) που χρησιμοποιείται στην.. Βόρεια Κορέα. Άρχισε να αναπτύσσεται το 2002 με σκοπό να αντικατασταθούν παντού στη χώρα τα windows και σήμερα είναι στην έκδοση 3. Χρησιμοποιεί το KDE περιβάλλον και η μόνη γλώσσα είναι τα Κορεάτικα με συγκεκριμένα ιδιώματα και λέξεις της Β.Κορέας. Με το linux αυτό μπορεί κάποιος (όχι από το σπίτι του γιατί η προσωπική κατοχή Η/Υ δεν επιτρέπεται..) να μπει μέσω ενός τροποποιημένου firefox, του Naenara, στο ενδο-δίκτυο (intranet) της Β.Κορέας το Kwangmyong, το οποίο δεν έχει καμία σύνδεση με το υπόλοιπο παγκόσμιο internet.


Ξέρετε κάποια άλλη περίεργη διανομή;

Δημοσιεύθηκε: 23/02/2014 - 11:05
Share on Facebook

Τελευταία νέα και Ανακοινώσεις


29/10/2016 :: PHP 7

upgrade hyperworks
Για όσους το επιθυμούν πλέον στους servers μας υποστηρίζουμε PHP 7 για αυξημένες επιδόσεις

30/09/2016 :: Free SSL για την ιστοσελίδα σας

upgrade hyperworks
Διαθέτουμε δωρεάν SSL για την ιστοσελίδα σας μέσω του Let's Encrypt.

15/12/2015 :: Νέα ιστοσελίδα : ΗΛΕΣΙΟΝ ΑΜΚΕ

βιολογικος ακρατος οινος φυσικο κρασι χωρις θειωδη αρχαιοελληνικος κεκραμενος
βιολογικος ακρατος οινος, φυσικο κρασι χωρις θειωδη ,αρχαιοελληνικος κεκραμενος

2/11/2015 :: nexTab δωρεάν Firefox add-on

firefox addon development
Ανοίξτε νέο tab στον firefox πατώντας Control-t δίπλα από το τρέχον και όχι στο τέλος. Περισσότερα στο development


29/10/2015 :: Joomla security upgrade

joomla security hosting
Ανακοινώνουμε πως στα πλαίσια της ασφαλούς φιλοξενίας που προσφέρουμε, όλα τα joomla sites που φιλοξενούμε έχουν αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση (3.4.5) μετά την ανακάλυψη ενός critical security vulnerability με το οποίο κάποιος θα μπορούσε να πάρει πλήρη δικαιώματα διαχειριστή μέσω της βάσης δεδομένων.

10/06/2014 :: Δωρεάν joomla modules

joomla development
Κατεβάστε δωρεάν 3 νέα modules για joomla:
» GDat :: χρηματιστήριο και δείκτες
» Indrates :: Διεθνή χρηματιστήρια
» ΟΠΑΠ :: κληρώσεις ΟΠΑΠ

30/05/2014 :: Αναβάθμιση υπηρεσιών

upgrade hyperworks
Με γνώμωνα την σωστή εξυπηρέτησή σας και ασφάλεια των υπηρεσιών που προσφέρουμε, ειδοποιούμε πως την Κυριακή 1 Μάη, νωρίς το πρωι, θα γίνει αναβάθμιση στους Server μας.

17/05/2014 :: HyperWorks goes mobile!

responsive hyperworks
Όλο και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν πλέον smartphones/tablets και η HyperWorks φρόντισε ώστε το website της να είναι άρτιο στις κατάλληλες αναλύσεις!

29/04/2014 :: Νέα υπηρεσία : microchip reballing & rework

reballing
Μάθετε τι είναι το reballing και γιατί θα σας γλιτώσει από την αγορά ενός νέου laptop!


Περισσότερα νέα